Najlepsze tosty są z chleba tostowego trzy ziarna

Najlepsze przepisy na tosty wychodzą zdecydowanie z chleba tostowego trzy ziarna z Nowej piekarni z Łukowa. Dzisiaj podam wam kilka przepisów na pyszne tosty z wykorzystaniem właśnie tego chleba. To co zaczynamy? Oczywiście zacząć musimy od tostowania kromek naszego chleba tostowego trzy ziarna. Na upieczoną kromeczkę wskakuje łyżka zielonego pesto. Na to muszą koniecznie wylądować plastry mozzarelli a na niej plaster pomidora malinowego. Na wierzchu może osiąść oliwka i listek bazylii i będzie pysznie uwierzcie mi. Kolejny pomysł to upieczona kromeczka chleba tostowego, na nią wskakuje jajecznica – taką jak lubicie najbardziej. Teraz plasterek sera żółtego – u mnie morski – a na tym jeszcze chips z boczku! Czy nie brzmi to fantastycznie? A dla fanów klasyki… Upieczoną kromkę chleba smarujemy złocistym masełkiem, kładziemy plasterek sera żółtego, na nim ulubioną wędlinkę i oczywiście całość polewamy ketchupem. Każdy z przyjemnością takiego tosta schrupie na śniadanie! Teraz trzeba tylko szybciutko pobiec do Nowej Piekarni z Łukowa i zaopatrzyć się w chleb tostowy trzy ziarna! Smacznego! 

Komentarze